IniciAppEl Set de Dansa prepara una nova edició del casal d'estiu

El Set de Dansa prepara una nova edició del casal d’estiu

L’espai de la Teranyina, el programa de Ràdio Tordera que descobreix les entitats locals del nostre municipi, ha conversat aquesta setmana amb el SetdeDansa, el projecte de ball i interpretació que forma part de l’entitat de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot. Fa gairebé 4 anys que el SetdeDansa treballa difonent valors i oferint bons moments d’oci i entreteniment amb un volum de més de 150 persones. La situació del coronavirus i el confinament, però, no els ha aturat. Durant aquests mesos han preparat classes virtuals per a totes aquelles persones que ho desitgessin.

Ara se’ls gira un nou repte. Seguint la línia dels darrers anys, aquest mes de juny i juliol l’entitat prepara el Casal d’Estiu, una experiència que serà en un format adaptat a les necessitats sanitàries del moment. Ho explica la directora del SetdeDansa, Gisela Vergés.

casal setdedansa

Si la situació ho permet, el casal es durà a terme des del 29 de juny fins el 31 de juliol. Les activitats van adreçades als grups juvenil i infantil, en les edats compreses entre els 11 i 17 i dels 6 als 10, respectivament en les dues categories. Les inscripcions es tanquen aquesta mateixa setmana.

Per inscriure’s o tenir més informació es pot enviar un missatge a través de les xarxes socials, també al correu electrònic setdedansa@gmail.com o al telèfon 649 808 600.

El SetDeDansa compta amb diferents modalitats obertes a totes les edats i amb un professorat especialitzat: teatre, hip-hop, contemporani, jazz, clàssic, puntes i competició.

ÚLTIMES NOTÍCIES