IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CPTordera juga a Galícia, el CFTordera a...

Aquest cap de setmana el CPTordera juga a Galícia, el CFTordera a Palafrugell i el Futsal Tordera s’enfronta al Maçanet a casa

Jornada esportiva que es podrà seguir a l’hora pels dos canals de Youtube de Ràdio Tordera

Darrera jornada esportiva del mes d’abril en què només juguen 3 primers equips de Tordera. Dissabte els dos partits que es podran seguir per Ràdio Tordera seran fora de casa. El primer començarà a les 16:00h de la tarda entre el Palafrugell i el CFTordera. Un partit que és un clàssic de segona catalana, on els locals arriben en mala dinàmica després d’empatar i perdre els 3 últims partits i estan jugant-se la salvació. Per contra, el Tordera va trencar la setmana passada la ratxa negativa i afronta el duel amb bones sensacions de joc. El partit es podrà seguir en directe per la 107.1 FM i el segon canal de Youtube de Ràdio Tordera.

El segon partit de dissabte el jugarà el CPTordera a Galícia. Els torderencs encaren la penúltima jornada a l’OK Lliga Plata Nord contra l’Ordes amb els deures fets. Amb la permanència ja assegurada i amb els locals ja matemàticament descendits. El duel serà a les 17:00h de la tarda i es podrà seguir pel canal principal de Youtube de Ràdio Tordera.

Diumenge juga el Futsal Tordera a casa. El rival serà el Rayo Maçanet Futsal que ocupa la novena posició. El conjunt torderenc està a un punt del líder i a un punt del tercer classificat. El partit començarà a les 18:00h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES