IniciNoticiesPolíticaEl candidats maresmencs de Junts aposten per millorar la mobilitat a la...

El candidats maresmencs de Junts aposten per millorar la mobilitat a la comarca i defensen polítiques en seguretat i habitatge

Ahir es van presentar a Tordera, amb la presència la torderenca Judith Toronjo número 8 de la llista

Els candidats maresmencs de Junts es van presentar a Tordera en un acte d’inici de Campanya a la comarca.

Els representants maresmencs de la llista de Puigdemont són l’actual diputada Judith Toronjo, de Tordera, en la posició número 8 de la llista; i l’alcaldessa de Vilassar de Mar, Laura Martínez, al número 20. També hi ha l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanislau Fors, al número 50; Sònia Rojas, presidenta de Junts de Pineda de Mar, al número 53; i Josep Grima, segons Tinent d’Alcalde de Calella, a la posició 74.

La torderenca, Judith Toronjo afronta la campanya amb molta il·lusió amb l’objectiu de fer arribar les propostes de Junts a tota la ciutadania.

Judith Toronjo campanya 1

“Hem crear un país d’oportunitats per a tots”

Sobre el Maresme, Judith Toronjo defensa inversions en mobilitat com la prolongació de la C-32 o la millora de la Gi-600 entre Tordera i Blanes o el traspàs de Rodalies. A més, Toronjo defensa polítiques en seguretat, habitatge o educació.

Judith Toronjo campanya 2

L’acte celebrat a la plaça de la concòrdia va servir per presentar els candidats maresmencs i constatar el lideratge del projecte de Carles Puigdemont.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES