IniciAppEs digitalitza la gran final del Grand Prix ’98

Es digitalitza la gran final del Grand Prix ’98

Des del passat divendres 5 de juny ja es pot recuperar el programa, fins ara inèdit, de la final del Grand Prix edició 1998 on Tordera va proclamar-se campió de l’edició d’estiu.

Al juny de 1998 l’Ajuntament es va inscriure com a participant al programa de Televisió Espanyola en el qual hi podien participar els municipis mitjans i petits d’arreu de l’estat. Amb  l’acceptació de participació per part de la productora del programa, l’àrea de joventut i participació ciutadana d’aleshores van seleccionar una trentena de joves de Tordera de diverses entitats, especialment esportives i socials. Al juliol del 98, l’equip, encapçalat per l’alcalde, Joan Carles Garcia i acompanyats d’una cinquantena de torderencs que assistirien com a públic, van viatjar fins a Madrid a enregistrar el primer programa, contra el muncipi andalús d’Almonte. La il·lusió i la motivació dels joves torderencs van fer que Tordera sortís guanyador d’aquest programa. Aquest bon resultat els va portar a concursar i guanyar a la gran final del concurs, enregistrada a finals de juliol, contra el municipi d’Arévalo (Avila). L’any 2018 es va commemorar a Tordera la celebració dels 20 anys d’aquesta fita inèdita del muncipi torderenc.

Enguany, la productora ha comunicat, a través de les xarxes socials (@grandprixverano) que a la pàgina web del programa es poden consultar els més de 120 programes, entre els quals la mítica final del 1998. Poden trobar el programa sencer de Tordera, i tota la resta, a la web: https://grandprixverano.es.tl/Grand-Prix-del-verano-1998–k1-Gran-Final-k2-.htm  

 

ÚLTIMES NOTÍCIES