IniciNoticiesRàdio TorderaRàdio Tordera presenta candidatura al Premi Ràdio Associació a la inclusió 2024...

Ràdio Tordera presenta candidatura al Premi Ràdio Associació a la inclusió 2024 amb el programa “El Tren de la Vida”

Aquesta categoria premiarà al programa que millor doni a conèixer o faci de testimoni de col·lectius de risc que superen barreres comunicatives a través de la ràdio

Ràdio Tordera ha presentat la seva candidatura al Premi Ràdio Associació a la inclusió 2024 amb “El Tren de la Vida”.

Aquest programa, que s’emet el primer diumenge de mes a les 15 h, té l’objectiu de donar veu a totes les persones que viuen, treballen o visiten la llar d’avis de Can Comte, a més de reivindicar l’opinió de la gent gran i valorar la tasca assistencial que es fa a la residència d’avis. És per això que l’emissora vol optar al Premi Ràdio Associació a la inclusió, un guardó que busca distingir el programa que millor dona a conèixer o fa de testimoni de col·lectius de risc que superen barreres comunicatives a través de la ràdio.

“El Tren de la Vida” consta de diferents parts. El xiulet de sortida, on es repassa tant el que ha passat al centre com els projectes futurs; la visita al vagó restaurant, des d’on s’explica el menú dels avis d’aquell dia; la veu dels passatgers, en el qual els avis expliquen els seus records d’un tema escollit prèviament; les cançons, que demanen els mateixos avis i àvies per rememorar vells temps i, finalment, el comiat.

La dinamitzadora de Can Comte, Esther Sanyé destaca la vessant social i d’identitat que proporciona el programa en els residents.

Tren de la vida

“aquesta identitat personal és compartida amb els residents”

Per altra banda, entre els i les participants del programa hi ha Maria Dolors Oliveras, que s’encarrega de coordinar a tots els participants i presentar el programa; Carmina Sanz, com a directora de la llar d’avis Can Comte; Esther Sanyé, en posició de dinamitzadora de Can Comte; Martí Miret, com a tècnic i editor de Ràdio Tordera i els avis i àvies (en el programa hi participen tant els residents com els usuaris del centre de dia).

Els finalistes del premi es donaran a conèixer el dijous 1 de febrer.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES