IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament delega a la diputació la contractació de tècnics auxiliars per la...

L’Ajuntament delega a la diputació la contractació de tècnics auxiliars per la biblioteca

Durant els darrers mesos, la biblioteca ha constatat una manca de treballadors amb la falta de dos tècnics auxiliars

L’Ajuntament de Tordera va aprovar ahir delegar a la Diputació de Barcelona l’execució d’una borsa supramunicipal per a la cobertura temporal de vacants en la categoria de Tècnic/a Auxiliar de Biblioteca. Aquesta acció vol donar resposta a les reiterades necessitats de cobertura temporal de vacants que s’han detectat en aquesta categoria concreta.

La voluntat és ser més eficients i evitar fer tants processos de selecció per a cada ajuntament i donar així cobertura a les necessitats urgents dels municipis que formen part de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Feia temps que L’Ajuntament de Tordera tenia l’objectiu d’augmentar el personal de la Biblioteca. Durant els darrers mesos, l’espai havia manifestat una manca de treballadors amb la falta de dos tècnics auxiliars. El regidor de recursos humans, Pere Garcia  considerava que era una bona opció acollir-se a aquesta borsa.

Borsa Pere

“ens permetrà resoldre la contractació de personal vacant”

Tots els grups municipals van votar favorablement a la proposta. Entre les intervencions, el regidor d’ERC, Alex Gispert va demanar treballar per ampliar la plantilla. El regidor de Més Tordera, Xavier Pla assegura que l’acord suma a favor de l’eficiència i agilitat de l’administració i l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias anunciava l’ampliació de la plantilla durant aquest any.

Borsa grups

Les biblioteques públiques, a la província de Barcelona, es gestionen mitjançant un conveni entre cadascun dels ajuntaments i la Diputació de Barcelona. 

Les biblioteques tenen un paper fonamental en la vida dels municipis, ja que a banda de ser un equipament cultural també són un punt de trobada, un espai de dinamització social i un refugi climàtic per afrontar temperatures adverses.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES