IniciNoticiesEsportsL’equip d’esports de Ràdio Tordera afronta el tram decisiu de temporada aconseguint...

L’equip d’esports de Ràdio Tordera afronta el tram decisiu de temporada aconseguint molt bona audiència en les retransmissions

Unes retransmissions que s’han consolidat i que cada cap de setmana acumulen de mitjana unes 800 visualitzacions al Youtube, tant en els partits de casa com en els de fora

Arribem a l’equador de la temporada esportiva i també radiofònica. Els equips del nostre municipi ja han començat la segona volta de les competicions, el tram decisiu del curs. És el quart any consecutiu que l’equip d’esports de Ràdio Tordera ha incorporat el vídeo per tal de complementar les retransmissions esportives, ja siguin els partits del cap de setmana, els festivals de twirling, patinatge o tornejos de futbol sala.

L’aposta més forta que es fa des de l’emissora és poder oferir els partits de casa i de fora, tant del Club Futbol Tordera com del Club Patí Tordera, per la 107.1FM i també pel Youtube. Cada cap de setmana l’equip de les retransmissions es desplaça a algun camp o pavelló de Catalunya, però també fora del territori català, ja que el CPTordera està en competició nacional. La darrera sortida va ser a Galícia, on l’equip que segueix l’actualitat d’hoquei patins va viatjar amb el club perquè des de casa poguéssiu seguir els 2 enfrontaments que es van disputar.

Enguany, malauradament no podem fer els partits del CEEB Tordera Uni Girona, com era habitual, per un tema de drets d’imatges de la Federació Espanyola de Bàsquet. Però, podeu escoltar els narradors del bàsquet de Ràdio Tordera en els partits de casa a través del Canal FEB.

Unes retransmissions que s’han consolidat i que cada cap de setmana acumulen de mitjana unes 800 visualitzacions al Youtube. Els partits també tenen un punt d’interacció amb l’audiència, ja que els espectadors gràcies al xat del Youtube poden fer aportacions que després són comentades pels locutors. A més, aquesta plataforma permet no només veure els partits en directe sinó també recuperar-los quan es vulguin perquè queden penjats al canal oficial de Youtube de Ràdio Tordera. L’Albert Sabater, director de l’emissora, exposa els motius pels quals les retransmissions s’han consolidat entre la nostra audiència.

Transmissions Albert

“tot això per nosaltres és un repte perquè sovint ens hem d’adaptar a les condicions que trobem allà on anem a retransmetre el partit”

En aquest punt de temporada, el partit d’hoquei patins més vist va ser el de la primera jornada de lliga entre el CPTordera i l’equip gallec, l’Escola Lubiáns del 21 d’octubre de 2023. En total, 1345 visualitzacions.

Pel que fa al partit de futbol més vist va ser el del 14 d’octubre de 2023 entre el Fornells i el CFTordera amb 981 visualitzacions.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES