IniciAppRodalies recupera el 100% de l'oferta pels dies laborals

Rodalies recupera el 100% de l’oferta pels dies laborals

Renfe informa que des d’aquesta setmana es recupera el servei habitual a les principals línies de Rodalies de Catalunya. El servei recupera el 100% de l’oferta en dies laborables a les línies R1, R2, R3 i R4 de rodalia de Barcelona. D’aquesta manera es recupera l’oferta habitual en aquests serveis, encara que a la línia R3 circularan sis del set serveis per sentit que enllacen Barcelona amb Puigcerdà. Aquest increment s’ha pres de forma coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats. Per altra banda, cal destacar que als caps de setmana l’oferta mitjana a rodalia de Barcelona passa a ser del 88%.

Renfe recorda que és obligatori l’ús de mascareta. Els clients poden consultar els horaris i itineraris a través dels webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com, app Rodalies i Renfe Cercanías, així com al telèfon d’informació 900 41 00 41.

Amb tot, destaquem que la línia R1 recupera el rendiment complert del servei en els dies laborables. Tot i així, recordem que la circulació entre Blanes Malgrat de Mar es troba interrompuda per l’esfondrament del Pont d’en Pixota i es manté establert el servei per carretera. Fa uns dies, el Conseller Calvet va anunciar que el servei en aquest tram podria quedar reestablert a partir d’aquesta tardor.

ÚLTIMES NOTÍCIES