FAQ?

Com puc escoltar Ràdio Tordera?

Pots escoltar-nos al 107.1 FM si et trobes a prop de Tordera i també a través del reproductor que hi ha a la pàgina principal de www.radiotordera.cat

Quin tipus de programació fa?

A Ràdio Tordera els informatius són el nostre pal de paller, a través d’ells coneixeràs tota l’actualitat del poble. Els magazines són els encarregats d’entretenir-te amb informacions diverses també relacionades amb Tordera i finalment també pots trobar-hi, en menor mesura, música per a tots els gusto. Ràdio Tordera potencia també la participació de la ciutadania amb diversos espais de participació i pretén ser un punt de referència a les xarxes socials de tot el que succeeix a Tordera.

Què és Ràdio Tordera?

Ràdio Tordera és un mitjà de comunicació local que engloba les emissions de Ràdio Tordera, la web www.radiotordera.cat i el butlletí municipal El Pont de Ferro. Formalment es tracta d’un organisme autònom municipal que manté encara estructures de govern típiques d’una entitat com és l’assemblea de membres i un consell assessor. Actualment el cens de membres arriba a la seixantena i s’hi té una especial cura per formar a tothom interessat en el món del periodisme.