IniciNoticiesEducacióAVUI COMENÇA EL CURS ESCOLAR, UNA SETMANA ABANS QUE EN ANYS ANTERIORS.

AVUI COMENÇA EL CURS ESCOLAR, UNA SETMANA ABANS QUE EN ANYS ANTERIORS.

Avui comença el curs escolar. Les sis escoles i l’institut de Tordera, així com les de la resta del territori català, iniciaran el curs una setmana abans que en anys anteriors. Aquest canvi en el calendari té per objectiu, segons el govern català, de millorar la distribució del temps lectiu i el de lleure dels infants. No tothom hi està d’acord i així ho han expressat col·lectius de mestres i professors, però, sigui com sigui, els alumnes comencen avui el curs i tindran una setmana de vacances addicional al febrer. En aquest sentit, la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro assegura que algunes AMPA d’escoles a Tordera, ja s’estan organitzant davant aquesta setmana de vacances.

Pel que fa l’inici del curs a Tordera enguany no presenta gaires novetats. L’escola Tordera ha instal·lat dos mòduls més i ha adequat la zona d’esbarjo. Escoltem la regidora Maria Angels Cayro.

Tordera segueix la mateixa la tendència a l’alça d’alumnat. Maria Angels Cayro assegura que l’increment d’alumnes no és gens significatiu.

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament,  M.Àngels Cayró, el curs escolar 2010/11 ha començat amb total normalitat a totes les escoles de Tordera i ha destacat que la xifra d’alumnes matriculats pot variar durant l’any a conseqüència de la “matrícula viva”, que permet els moviments de població escolar entre municipis.

ÚLTIMES NOTÍCIES