IniciNoticiesSocietatLLEUGER INCREMENT DE L’ATUR A TORDERA A L’AGOST, DESPRÉS DE MESOS DE...

LLEUGER INCREMENT DE L’ATUR A TORDERA A L’AGOST, DESPRÉS DE MESOS DE DESCENS.

Segons dades de la Generalitat, a l’agost l’atur ha augmentat a Tordera amb 31 persones més sense feina. Es tracta del primer cop que pugen les dades de l’atur a Tordera després de 5 mesos de descens, en que 360 persones de Tordera van trobar feina des del mes de febrer.

Segons les dades fetes públiques pel Departament de Treball, el mes passat hi havia a Tordera 1342 aturats, mentre que fa mig any els aturats a Tordera eren 1705 persones.

A l’Alt Maresme, l’atur es manté en xifres molt similars al mes anterior a la majoria de poblacions: Calella ha registrat a l’agost una xifra d’aturats de 1400 persones, Malgrat de 1472 aturats, i a Santa Susanna hi havia 189 aturats. A Palafolls, 713 aturats i a Pineda 2413. En canvi, al conjunt del Maresme, l’atur ha augmentat de forma considerable i ho ha fet amb 800 persones que s’han quedat sense feina. La xifra de desocupats és ara de 33.777 persones aturades a la comarca.

Al conjunt de Catalunya el nombre de persones apuntades al Servei d’Ocupació ha crescut en 16.700 persones, el mes passat. Per sectors, on més ha crescut l’atur és als serveis, seguit de la construcció i la indústria.

ÚLTIMES NOTÍCIES