IniciNoticiesSocietatLes 5 notícies més llegides del 2023

Les 5 notícies més llegides del 2023

Aquest any que és  a punt d’acabar ens ha portat força notícies a casa nostra, repassem les més llegides al web de Ràdio Tordera.

1. Detinguda una encarregada d’un magatzem d’Inditex de Tordera per robar peces de roba i posar-les a la venda a Internet (11.873 visites)

La investigada aprofitava la seva situació laboral per a sostreure la roba, uns 1200 objectes sostres, ja que era la responsable d’una zona de logística de la marca del material sostret.

2. Mor Joanna Fernández exmembre de Ràdio Tordera i de diverses entitats del municipi (6.116 visites).

L’exmembre i sotsdirectora de Ràdio Tordera, Joanna Fernández, ha mort aquest dilluns als 54 anys a causa d’una malaltia. Fernández, va ser durant molts anys locutora de Ràdio Tordera i va ocupar la sotsdirecció de l’emissora, entre altres càrrecs.

També va ser directora de Ràdio Blanes i havia col·laborat en diverses entitats del poble.

3. Un camioner mor de forma natural al seu pas per Tordera (3.452 visites)

La Policia Local de Tordera va rebre sobre les 19:00h l’avís que un camioner havia fet una parada a la gasolinera de la N-II, a l’entrada de població, perquè es trobava malament. Segons relata la policia local, en baixar del camió, el conductor va morir de forma natural al lloc dels fets. Es tractava d’un home de 50 anys, d’origen romanès.

Al servei van intervenir dues patrulles de la Policia Local, dues unitats dels @mossos i investigació i dues ambulàncies del serveis d’emergències mediques.

4. El Castell de Tordera acollirà un parc temàtic del terror (3.431 visites)

S’obrirà del 31 d’octubre al 4 de novembre en el marc de ‘Halloween’ i està organitzat per Milnotes.

El Castell de Tordera serà la seu d’un parc temàtic del terror del 31 d’octubre al 4 de novembre, coincidint amb la festivitat de ‘Halloween’. Hi haurà tres túnels del terror de diferents temàtiques i serà apte per a totes les edats.

5. Els Mossos detenen tres persones a Tordera com a responsables de les caigudes de tensió reiterades per cultiu de marihuana (2.731 visites)

A l’interior dels habitatges, a la urbanització de Sant Llop, es van trobar 1.100 plantes de marihuana i 6 armes d’aire comprimit i una escopeta modificada

Agents de Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar juntament amb agents de la Policia Local de Tordera van realitzar un dispositiu el passat dia 8 de març a la Urbanització Sant Llop de Tordera, arran dels reiterats talls elèctrics i baixades de tensió que es venien patint a la zona.

Van ser els propis veïns qui van elevar les queixes que provocaven aquests talls de llum i la policia catalana va activar llavors el servei de tècnics d’Endesa, especialitzats en la detecció d’aquests fraus.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES