IniciNoticiesSocietatEls Mossos detenen tres persones a Tordera com a responsables de les...

Els Mossos detenen tres persones a Tordera com a responsables de les caigudes de tensió reiterades per cultiu de marihuana

A l’interior dels habitatges, a la urbanització de Sant Llop, es van trobar 1.100 plantes de marihuana i 6 armes d’aire comprimit i una escopeta modificada

Agents de Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar juntament amb agents de la Policia Local de Tordera van realitzar un dispositiu el passat dia 8 de març a la Urbanització Sant Llop de Tordera, arran dels reiterats talls elèctrics i baixades de tensió que es venien patint a la zona.

Van ser els propis veïns qui van elevar les queixes que provocaven aquests talls de llum i la policia catalana va activar llavors el servei de tècnics d’Endesa, especialitzats en la detecció d’aquests fraus.

El dispositiu es va saldar amb la detenció de tres persones i l’entrada i registre en dues cases, les quals, a més de tenir una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica, tenien un cultiu intensiu de marihuana a l’interior. El total de plantes comissades en l’operació va ser de 1.100 en diferents estadis de creixement.

D’altra banda, els agents van localitzar als domicilis un total de 6 armes d’aire comprimit i una escopeta modificada, motiu per el qual a un dels detinguts se li va detenir també per un delicte de tinença il·lícita d’armes. Un cop va finalitat el dispositiu, els tres detinguts van quedar en llibertat a l’espera de judici.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES