IniciNoticiesSocietatEl Castell de Tordera acollirà un parc temàtic del terror

El Castell de Tordera acollirà un parc temàtic del terror

S’obrirà del 31 d’octubre al 4 de novembre en el marc de ‘Halloween’ i està organitzat per Milnotes.

El Castell de Tordera serà la seu d’un parc temàtic del terror del 31 d’octubre al 4 de novembre, coincidint amb la festivitat de ‘Halloween’. Hi haurà tres túnels del terror de diferents temàtiques i serà apte per a totes les edats.

Hi haurà actuacions que tindran el misteri com a protagonista. En primer lloc, amb  ‘Tutmosis: el despertar extrem‘, el públic podrà gaudir d’un espectacle ambientat en l’antic Egipte per resoldre enigmes. En segon lloc, amb ‘Nigrum mortem‘, es transportarà l’espectador fins a l’època de la Pesta Negra i, finalment, amb ‘Magicween’ els més petits tindran l’oportunitat de fer un recorregut amb els personatges més emblemàtics de ‘Halloween’.

Al l’exterior del castell s’habilitarà una zona de ‘food trucks’ durant els cinc dies i, a més, hi haurà espectacles d’animació i focs.

El parc temàtic està organitzat per l’escola de teatre i arts escèniques Milnotes, creadors de Passatges del Terror sent nominats els darrers 4 anys com a millor espectacle de Terror als premis “Horror Awards”.

5 COMENTARIS

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES