IniciNoticiesPolíticaMés d’un centenar de persones participen al Dinar de Dones de Junts...

Més d’un centenar de persones participen al Dinar de Dones de Junts per Tordera

El dinar va comptar amb actuacions musicals, així com actes participatius.

Junts per Tordera va celebrar aquest dissabte el Dinar de Dones de Tordera. Una trobada amb espectacle musical, concursos  dinar al Restaurant Ca la Maria.

Més d’un centenar de persones van participar en aquest esdeveniment que posava de manifest el talent de les dones torderenques. Un acte on es va reivindicar l’oportunitat de “treballar des de la proximitat” i posant en valor “tot el què tenim a Tordera” des del potencial de les dones emprenedores com la seva participació i empenta des de les entitats. Un reconeixement, tal com explica l’alcaldable de Junts per Tordera, Elisabet Megias.

Elisabet balanç dones

“el dinar d’avui vol posar en valor a les dones de Tordera”

L’acte va comptar amb l’actuació musical de la cantant torderenca, Judit Duran. També es va dur a terme activitats de participació sobre coneixement del poble i cultura general amb premis inclosos. Seguint el dinar, música i ball van tancar aquesta jornada festiva i reivindicativa. També hi va assistir l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i la diputada al Parlament de Catalunya, Judith Toronjo. Des de Junts per Tordera es mostren molt satisfets per la participació del centenar de dones al Dinar i esperen poder mantenir aquesta activitats durant els propers anys.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES