IniciNoticiesEsportsJornada negre pel CFTordera, el CPTordera i els sèniors del CEEB Tordera

Jornada negre pel CFTordera, el CPTordera i els sèniors del CEEB Tordera

4 ensopegades doloroses que allunyen els equips torderencs dels objectius de la temporada

Després de l’aturada de carnestoltes, aquest cap de setmana esportiu s’ha desenvolupat amb normalitat. Només es poden destacar dos resultats positius. Els dos en futbol sala, ja que tant el Futsal Tordera com l’Athletic Club Tordera Parc han aconseguit la victòria a la segona catalana. El Futsal ho va fer a casa contra el Tossa per 4-0. I l’Athletic va sumar els 3 punts a la pista del Vall-llobrega (3-4).

El CPTordera va tornar de Madrid sense punts. El cuer de la categoria, el Colegio Alameda de Osuna, va remuntar un enfrontament que els torderencs tenien controlat amb un 0 a 2. Un seguit d’errors en defensa van donar els 3 punts als locals en un partit amb poca intensitat on van ser superiors. A més, els grocs i vermells van desaprofitar un penal per sentenciar el partit. El CPTordera, novè a la classificació, es complica la permanència a l’OK Lliga Plata Sud.

Qui també va desaprofitar una ocasió d’or per posar peu i mig a la fase de play off d’ascens, va ser el CFTordera. Derrota dura al camp del Malgrat CD que es va imposar per 2-1. Duel on els torderencs van intentar-ho per totes les maneres, però davant es van trobar un Malgrat millor i més efectiu. El primer gol va arribar a la primera part, i a la segona, el Tordera va empatar el matx amb el gol de Jordi Pujades. Al minut 63, els locals van marcar el segon i últim gol del partit. Tot i la derrota, el CFTordera conserva la segona posició a la classificació, però ara sí, que el primer equip té dues finals que haurà de guanyar per assegurar-se l’objectiu de disputar l’ascens.

En bàsquet, també notícies dolentes. Dues derrotes dels primers equips del CEEB Tordera. El sènior femení se li escapa la possibilitat de lluitar per les 4 primeres places a Copa Catalunya després de caure contra el Premià de Mar (51-45). Les torderenques van connectar-se tard al partit i als 20 minuts el Premià ja tenia un cert marge que va fer impossible remuntar el duel. La falta d’encert també va marcar un partit gris del CEEB Tordera Uni Girona que continua en cinquena posició. Per la seva part, el primer equip masculí del CEEB Tordera tampoc va fer els deures en la seva visita a la pista del Tona. Van caure per 71 a 60.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.