IniciNoticiesEntitatsFotoclub Tordera anuncia tres cursos i activitats en els propers dos mesos

Fotoclub Tordera anuncia tres cursos i activitats en els propers dos mesos

El 4 de març comença el curs d’iniciació de fotografia per a nens i nenes o persones que volen assolir coneixements essencials des de zero sobre fotografia

Fotoclub Tordera prepara regularment petits tallers i cursos extensos relacionats amb la fotografia i l’edició d’aquestes. Després d’un inici d’any amb formacions amb una gran valoració, es preparen fins a 4 noves activitats en els propers dos mesos.

El 4 de març comença el curs d’iniciació de fotografia per a nens i nenes o persones que volen assolir coneixements essencials des de zero sobre fotografia. Es farà tant els dissabtes com diumenges en classes repetides per donar més possibilitats d’horaris als participants.

De cara a l’abril dins la Fira del Ram l’entitat es preparen ja per organitzar petites xerrades de fotografia al seu estant i també el tradicional concurs de fotografia de la fira amb diversos premis en metàl·lic. També durant l’abril es farà el curs d’iniciació de fotografia per a joves dels 14-17 anys, un curs més avançat que el d’iniciació per seguir aprenent aspectes més avançats.

Finalment, el 15 d’abril amb col·laboració dels Diables de Tordera s’organitza una masterclass de com fotografiar correfocs i editar les fotografies posteriorment, pensant també amb la categoria “Foc” del concurs de fotografia de Festa Major. El president del Fotoclub, Xavier Llop, anunciava aquesta masterclass i explica com trobar la informació.

Fotoclub Teranyina

“els cursos es poden trobar a la nostra web, amb una agenda de tota la programació de cursos”

Per a tots aquells interessats en participar en les diverses formacions o saber-ne més, podeu trobar tota la informació a fotoclubtordera.cat o adreçar-vos al seu local al c/Aragó nº 11.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES