IniciNoticiesPolíticaÀNGEL COLOM DEFENSA A TORDERA L’INTEGRACIÓ DELS IMMIGRANTS AL PAÍS AMB ELS...

ÀNGEL COLOM DEFENSA A TORDERA L’INTEGRACIÓ DELS IMMIGRANTS AL PAÍS AMB ELS MATEIXOS DRETS I DEURES QUE ELS CATALANS.

El president de la Sectorial d’Immigració de Convergència i Unió, Àngel Colom, va visitar ahir Tordera en el marc del seu recorregut per Catalunya per tractar la realitat dels nouvinguts i va apuntar que CiU es prepara per governar Catalunya “comptant amb tota la gent que viu a Catalunya” i per aquest motiu ara es reuneixen per recollir les propostes del 17% que representa “la immigració nova a Catalunya”. Àngel Colom, creu que els immigrants han de tenir els mateixos drets i deures que els catalans.

El president de la sectorial d’Immigració de Convergència va assegurar que la nova immigració està fent pinya amb Catalunya i que “l’Espanya agressiva contra els drets nacionals dels catalans” no ha aconseguit dividir el país.

Per la seva banda, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va destacar la bona relació que existeix entre els torderencs i l’immigració. Aquesta representa en l’actualitat un 9% de la població.

La xerrada sobre l’immigració i catalanisme, estava organitzada per la secció local de CiU i es va celebrar al teatre clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES