IniciNoticiesEsportsEl Club Vòlei Tordera vol recuperar els equips sèniors per la temporada...

El Club Vòlei Tordera vol recuperar els equips sèniors per la temporada vinent

La idea és donar continuïtat als jugadors/es que acaben l’últim any de juvenil i captar nous jugadors/es per formar dos equips, un femení i un altre masculí

El Club Vòlei Tordera ja prepara el proper curs. Des de la junta directiva han anunciat, a través d’una entrevista al Show dels Esports, i posteriorment, a les seves xarxes socials, que per al proper setembre, un dels seus principals objectius serà incorporar un equip sènior femení i un altre masculí. Álvaro Luapiañez, president del CVTordera així ho avançava.

Alvaro Lupiañez 1

“la idea és captar més gent i que els jugadors del juvenil no hagin de marxar fora”

La idea de recuperar aquests dos equips, que històricament ja formaven part de les categories de l’entitat, és que els jugadors/es vagin creixent dins el Club Vòlei Tordera.

La captació va dirigida a nois i noies a partir dels 18 anys i de cara al setembre els equips començarien a tercera catalana. Luapiñez comentava que no volen que la gent hagi de buscar-se un equip fora del municipi.

Alvaro Lupiañez 2

Actualment, l’entitat té un equip juvenil femení, un cadet femení, un juvenil masculí i un cadet del Consell Comarcal del Maresme. Per a totes aquelles persones interessades a iniciar-se en la pràctica del voleibol o en apuntar-se als equips sèniors, es poden adreçar, en horaris d’entrenaments, al pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans o a través de les xarxes socials del club.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.