IniciNoticiesPolíticaL'Ajuntament de Tordera reclama solucions a Endesa sobre els reiterats talls de...

L’Ajuntament de Tordera reclama solucions a Endesa sobre els reiterats talls de llum a la zona de Sant Pere

Segons l’empresa, hi ha detectada una afectació directa de la línia de mitja tensió que prové de la central de Can Bartolí

Des de ja fa tres setmanes, s’estan produint diferents incidències puntuals en el subministrament elèctric a la zona del veïnat de Sant Pere.

S’han detectat baixades de tensió i microtalls al servei, durant diversos moments del dia. Uns fets que provoca molèsties i problemes als veïns i veïnes, comerços i empreses.

L’Ajuntament de Tordera i els serveis municipals, han fet arribar a l’empresa subministradora del servei aquestes incidències. Segons l’empresa, hi ha detectada una afectació directa de la línia de mitja tensió que prové de la central de Can Bartolí i que dona el servei als tres transformadors de Sant Pere. L’Alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias recorda que els ciutadans avisin a les companyies subministradores davant qualsevol incidència.

Alcaldessa Endesa

“l’ajuntament no té competències i tots hem de pressionar”

En tractar-se d’una incidència que ha de gestionar l’empresa subministradora del servei l’ajuntament continuarà insistint que es resolgui al més aviat possible.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES