IniciNoticiesEntitatsLa Colla de Diables participarà en una exposició immersiva a Barcelona

La Colla de Diables participarà en una exposició immersiva a Barcelona

L’entitat va gravar un rodatge al novembre i a principis de maig es mostrarà a l’antic Bulevard Rosa

La Colla de Diables de Tordera participarà a principis de maig en una exposició de realitat virtual a Barcelona. L’entitat va gravar un rodatge al novembre amb una empresa d’audiovisuals i d’aquí a uns dies es mostrarà a l’antic Bulevard Rosa, on les persones que comprin l’entrada podran gaudir d’una experiència immersiva en la qual es pugui veure, entre d’altres, els diables fent foc a través d’ulleres intel·ligents. El cap de colla, Ferran Viñas, sosté que la companyia es va posar en contacte amb l’entitat gràcies al boca a boca.

Diables exposició

“Van demanar pressupost a la colla de Blanes, Palafolls i Tordera i es van quedar aquí”

El Bulevard Rosa, les velles galeries comercials situades al passeig de Gràcia, va abaixar la persiana fa sis anys. Ara, sembla que tornarà a obrir a partir de l’11 de maig amb un singular museu. Es tracta de l’empresa White Rabbit, propietat de la família Vives i que proposa, segons el seu portal web, “ser aquell amic local que et guia i et revela els secrets de la ciutat”. Aquesta col·lecció, d’origen australià, va ser fundada l’any 2009 i se centra especialment en el treball d’artistes xinesos.

Amb el pas dels dies s’aniran donant més detalls, tant per part de White Rabbit com de la Colla de Diables de Tordera. Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat de la colla podreu escoltar l’entrevista completa a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. També està disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES