IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament aprova modificacions de crèdit amb subvencions a entitats i polítiques lingüístiques

L’Ajuntament aprova modificacions de crèdit amb subvencions a entitats i polítiques lingüístiques

La resta de modificacions estan relacionades amb la salut pública i l’adquisició d’un cotxe per la brigada municipal. L’oposició es va abstenir o votar en contra

L’Ajuntament de Tordera va aprovar el passat plenari una nova modificació de crèdit. Les modificacions estan relacionades amb subvencions a entitats, polítiques lingüístiques, salut pública i l’adquisició d’un cotxe per a la brigada municipal. L’import global ascendeix a uns 18.500 euros. Així ho explicava la regidora d’Hisenda, Jenifer Jansa.

PSC modificacions

Els regidors de l’oposició, Salvador Giralt, d’En Comú Podem, i Eric Pérez, de VOX, hi van votar en contra.

ECP i VOX modificació

La regidora d’ERC, Marta Paset, es va abstenir, ja que valorava positivament l’aportació a les polítiques lingüístiques, però considerava que encara s’hi ha d’invertir més diners.

ERC modificació

“Destaquem la inclusió dels 2000 euros per polítiques lingüístiques. L’import és insuficient, però esperem que es vagi ampliant”

El regidor de Més Tordera, Xavier Pla, i l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias es van mostrar favorables en considerar que aquestes modificacions serveixen per actualitzar els serveis necessaris i no encallar els propòsits del govern.

Més i Junts modificació

El punt es va acabar aprovant amb 10 vots a favor (Junts, PSC i Més Tordera), 4 abstencions (ERC) i 3 vots en contra (En Comú Podem i VOX).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES