IniciAppNajat Driouech va presentar a Tordera els projectes d’igualtat del Govern de...

Najat Driouech va presentar a Tordera els projectes d’igualtat del Govern de la Generalitat

Foto: ERC Tordera

Najat Driouech, Diputada al Parlament, va ser la protagonista d’un acte organitzar per ERC+Gent de Tordera+Jovent Republicà divendres passat. La xerrada va abordar els temes de drets socials i d’igualtat d’oportunitats a tot el país.

Durant l’acte, es va presentar les polítiques que volen dur a terme des del govern en clau d’igualtat. N’és un exemple la Llei d’igualtat de Tracte i No discriminació: una normativa que pretén protegir “ tota la societat en qualsevol àmbit de la vida”. Ho explica en la diputada en declaracions a Ràdio Tordera.

acte najat 1

També es va parlar de l’estratègia de desplegament a Catalunya de la Llei antiracisme o del pacte per la interculturalitat. Unes eines que s’estan desenvolupant des del govern de la Generalitat i que van acompanyades d’educació social. Ho detalla Najat Driouech.

acte najat 2

També s’ha plantejat temes de dret social com la gestió de l’ingrés mínim vital per part de la generalitat o el pla educatiu per aconseguir la igualtat i equitat des de la infantesa. La xerrada es va fer al Teatre Clavé de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES