IniciAppProp de 1.000 alumnes han participat en els tallers de Mobilitat Internacional...

Prop de 1.000 alumnes han participat en els tallers de Mobilitat Internacional Jove que ofereix el Consell Comarcal

El Servei de Mobilitat Internacional, coordinat pel Consell Comarcal del Maresme, ofereix diferents plataformes per acostar al jovent els diferents recursos i alternatives que tenen al seu abast per emprendre un projecte de mobilitat internacional.

En aquesta línia, ofereix als centres educatius de la comarca tallers adreçats a l’alumnat de 4rt d’ESO, de 1r i 2n de batxillerat, de cicles formatius, de Programes de Formació i Inserció i a joves participants en el Programa Singulars i en cursos de monitors de lleure. El servei de Mobilitat Internacional jove del Maresme és un servei mancomunat del qual en formen part 24 municipis, entre ells Tordera. La regidora de joventut, Bàrbara Vergés detalla quines accions es duen a terme a Tordera en referència aquest servei.

bàrbara mobilitat jove

Si voleu rebre més informació sobre aquest servei, podeu enviar un correu electrònic a mobilitat@ccmaresme.cat, o bé posar-vos en contacte amb el Casal de Joves de Tordera, on us donaran tota la informació que necessiteu respecte aquest servei i altres informacions del vostre interès.

ÚLTIMES NOTÍCIES