IniciAppEls alumnes de Tordera tornen a l’escola amb protocols covid

Els alumnes de Tordera tornen a l’escola amb protocols covid

La segona part del curs escolar es posa en marxa. Aquest dilluns 2600 alumnes tornen als centres educatius de Tordera per afrontar el segon trimestre del curs escolar.

El curs es reprèn al 100% de presencialitat en totes les etapes. No hi ha grans canvis destacats respecte la primera part del curs. Mascareta obligatòria a l’hora del pati i dins les aules, ventilació freqüent dels espais i fer ús del gel hidroalcohòlic pel rentat de mans.

L’únic canvi és en el període de les quarantenes. Els alumnes, igual que a la resta de població, hauran de confinar-se 7 dies en comptes de 10. Els alumnes d’infantil i primària no hauran de fer quarantena si només hi ha un cas de covid a l’aula. Només n’hauran de fer en el cas que a la classe hi hagi 5 positius o més, detectats en un període de 7 dies. També en grups poc nombrosos, si el nombre de contagiats suposa el 20% o més del total d’alumnes. En el cas de les escoles bressol funcionarà igual que a infantil i primària. 

A secundària i Formació Professional es mantenen els protocols establerts el primer trimestre: confinament de 7 dies als alumnes que donin positiu i els seus companys de classe que no estigui vacunats.

Alhora, es reprèn la vacunació dels escolars entre 5 i 8 anys, i entre 9 i 11 anys que no es van poder vacunar abans de Nadal.

ÚLTIMES NOTÍCIES