IniciAppÈxit a la rebuda dels Reis Mags al seu pas per Tordera

Èxit a la rebuda dels Reis Mags al seu pas per Tordera

Els Reis Mags de l’Orient van passar per Tordera en una jornada de felicitat i màgia. La tarda del 5 de gener van arribar al poble Ses Majestats que, enguany, van haver de tornar a rebre els nens i nenes del poble al Campament Reial. Desenes d’infants van apropar-se al parc de La Mullera per demanar-los els seus desitjos.

De fet, aquest any Ses Majestats tampoc van fer el discurs al balcó de l’Ajuntament, però sí que ho van fer en un vídeo que es va llançar a les xarxes socials. Melcior, dirigint-se al públic en general, va explicar que tots tres van fer “un camí llarg i amb molts obstacles”, buscant les rutes sanitàries més segures i mantenint les distàncies necessàries. A més, va remarcar la importància dels regals materials, com les vacunes, però encara més la d’aquells regals que suposen “estimació, companyia, comprensió i solidaritat”. Aquest any el rei apel·lava a seguir les normes marcades, així com ser agraït amb els milers de persones que ajuden a superar la pandèmia.

balanç reis Melcior

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, els va fer entrega de la clau que obre totes les portes de Tordera. Joan Carles va demanar que ens portessin molta il·lusió, molta salut i regals d’aquells que recordem tota la vida. Així mateix, el batlle recalca el bon comportament dels veïns durant aquest any.

balanç reis alcalde

Desenes de famílies van apropar-se a veure els Reis Mags durant la jornada, que va ser tot un èxit.

ÚLTIMES NOTÍCIES