IniciAppTordera col·laborarà un any més amb la Marató de TV3

Tordera col·laborarà un any més amb la Marató de TV3

Tordera donarà un any més suport a la Marató de TV3, el proper diumenge 19 de desembre, organitzant el Mercat Solidari. Aquest mercat coincideix amb el mercat dominical i en ell les diferents associacions locals recullen fons per a la Marató. Durant tot el matí les parades de les entitats organitzen activitats de reclam, com ara sortejos, tallers i tant en dies anteriors com posteriors a la data també s’impulsen altres iniciatives populars per tal de fer créixer el marcador solidari del municipi. Josep Llorens, és regidor de Participació Ciutadana.

Llorens marato tv3

L’Ajuntament, per la seva banda, també prepara altres iniciatives solidàries a favor de la Marató aprofitant les activitats populars de Nadal i que es donaran a conèixer properament.  Totes les entitats que vulguin participar en el Mercat Solidari, poden inscriure’s a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

ÚLTIMES NOTÍCIES