IniciAppNous cursos presencials i telemàtics per aconseguir l'ACTIC (acreditació en competències digitals)

Nous cursos presencials i telemàtics per aconseguir l’ACTIC (acreditació en competències digitals)

L’Àrea d’Inserció i formació laboral està preparant dos cursos d’ACTIC (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) nivell MIG. Disposar d’aquet títol ACTIC representa una oportunitat més per poder acreditar les competències tecnològiques a qualsevol empresa i ampliar els currículums dels aspirants. 

Els cursos, que han aconseguit un 99% dels aprovats en totes les edicions que s’ha organitzat a Tordera, s’ofereixen tant la modalitat presencial com telemàtica i consten de 25 hores lectives. Els cursos tindran lloc a l’Aula de formació del Servei d’Ocupació. Es poden inscriure persones actives com desocupades. En parla la tècnica d’ocupació, Mar Villegas.

Atic

El curs per aconseguir el títol ACTIC presencial tindrà lloc els dies: 29 i 30 de novembre , 1, 2, 3 i 9 de desembre, de 9:30h a 13:30h, excepte el dia 9 que s’allargarà fins a les14.30 h. Per inscriure’s al curs PRESENCIAL cal omplir el formulari que trobareu a www.tordera.cat.. 

El curs ACTIC online tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre, 1, 2, 3, 9, 10, 13 i 14 de desembre de 16:00h a 19:00h, excepte el dia 14 que serà de 16:00h a 17:00h. Per inscriure’s al curs ONLINE cal omplir el formulari que trobareu a www.tordera.cat  

ÚLTIMES NOTÍCIES