IniciAppRoca-Rossa es queda sense celebrar la festa major després de discordances durant...

Roca-Rossa es queda sense celebrar la festa major després de discordances durant aquest cap de setmana

Foto: Marcos Garcia

Aquest passat cap de setmana, la urbanització de Roca-Rossa no va poder dur a terme la Festa Major amb normalitat. Tal i com ha informat l’organització, va haver de suspendre tots els actes per restriccions covid així com pel tancament del bar. Un fet que també va desencadenar certes protestes dels veïns.

Tal i com ha informat la junta de l’associació de veïns de Roca-Rossa, han hagut de suspendre tota la festa major prevista per aquest cap de setmana. Segons ha detallat el membre de la junta, Manel Gonzalez, se’ls va prohibir dur a terme certes activitats per tal d’evitar contagis de la covid-19. A més, des del consistori se’ls va avisar que el bar també hauria de romandre tancat ja que encara no tenia l’activitat regulada. Recordem que el bar s’hauria estrenat en les últimes setmanes després de la remodelació que en va fer el nou propietari. Però el fet de no poder obrir el bar va comportar una situació econòmica que no podria cobrir la despesa que suposava dur a terme activitats com els inflables. Ho detalla l’associat de Roca-Rossa, Manel Gonzalez.

roca rossa 1

Sense festes, alguns dels veïns es van indignar. Per això van fer una recollida de firmes amb les demandes que necessitava la urbanització. També van fer una manifestació pacífica durant l’aplec del diumenge al Monestir de Roca-Rossa per reclamar més recolzament i inversió a l’Ajuntament de Tordera. Ho detalla Manel González.

roca rossa 2

Davant aquesta situació, que l’associació recalca que va ser de tres persones concretament, l’Aplec organitzat pel Cercle d’Història de Tordera i la Parròquia, es va haver de suspendre. Uns fets dels quals l’Associació se n’ha desvinculat totalment. És per això que recalquen que prendran mesures contra aquestes persones.

roca rossa 3

La Junta de l’Associació ha enviat una carta explicant la situació i demanant disculpes públiques al Cercle d’Història, al Mossèn i la Parròquia i a l’Ajuntament de Tordera. Des de l’associació es demana que es legalitzi la situació del bar. També han volgut deixar clar que la voluntat és dialogar tranquil·lament com sempre s’ha fet.

A tot això, el regidor de seguretat i Protecció Civil Rafa Delgado va assistir a l’aplec i va parlar amb els veïns. Per això, també assegura que l’activitat del bar depèn de la legalitat:

roca rossa rafa 1

Així mateix, Delgado assegura que es trobaran en una reunió per resoldre totes les demandes.

roca rossa rafa 2

Durant aquests dies ambdues parts es reuniran per tractar de resoldre les diferents problemàtiques.

ÚLTIMES NOTÍCIES