IniciAppTordera registra 27 casos de covid en una setmana

Tordera registra 27 casos de covid en una setmana

Baixen els casos positius detectats en una setmana a Tordera. Segons dades del Departament de Salut, en els últims 7 dies s’ha registrat 27 casos de covid a Tordera i un total de 80 en els últims 14 dies. Tot i que son menys casos que la setmana anterior, la tendència encara és alta. El risc de rebrot baixa de cop i se situa en 298,89, encara per sobre del llindar que demana Salut per excloure el municipi del toc de queda. L’índex es cataloga encara com a risc molt alt de contagi.

Per fer front a aquesta situació, el  director del CAP Tordera, Leonardo Heredia demana que la gent segueixi vacunant-se. Ell mateix parla sobre la situació de vacunació al poble.

heredia 11 agost

La incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants es situa en 441,45. Per altra banda, la taxa de reproducció de la pandèmia i es queda en un valor de 0,68 (recordem que el risc de contagi creix si el valor és superior a 1). Les autoritats locals fan una crida a la responsabilitat ciutadana individual per seguir amb les mesures de seguretat pertinents: distància, mascareta i rentat de mans.

ÚLTIMES NOTÍCIES