IniciNoticiesEsportsEl CFTordera obre als socis i sòcies dissenyar la nova equipació de...

El CFTordera obre als socis i sòcies dissenyar la nova equipació de la temporada 2024-25

El concurs finalitza el 17 de maig i els participants podran presentar un màxim de 3 dissenys que poden ser a mà alçada (dibuix) o bé en format digital

El CFTordera vol fer partícip a tots els socis i sòcies que formen part de l’entitat a dissenyar la nova equipació de la temporada 2024-25. El concurs ja està obert i s’allargarà fins al 17 de maig. Els participants podran presentar un màxim de 3 dissenys que poden ser a mà alçada (dibuix) o bé en format digital. El disseny ha d’incorporar els colors vermell i groc, en format de quadribarrada preferentment. També s’hauran de respectar els següents espais:

  • Mànigues: Escut de l’Ajuntament de Tordera (dreta) i escut del patrocinador tècnic (esquerra)
  • Alçada del cor: escut del CF Tordera
  • Espai del ventre: patrocinador principal de cada equip

El disseny haurà de representar tant la part davantera com posterior de la samarreta. Explica l’objectiu de la iniciativa la secretaria del CFTordera, Cristina Trascastro.

Cristina CFT

“que estiguin ben orgullosos de lluir la samarreta en els partits i que haurà dissenyat algun company/a”

El concurs constarà de tres fases: La recepció de dissenys, la selecció de finalistes i proposta guanyadora, i finalment, es farà la presentació de la proposta guanyadora.

Cada disseny es pot presentar per correu electrònic: clubfutboltordera14@gmail.com o entregant-ho a les oficines del Camp Municipal, indicant nom, cognoms i número de telèfon. A cftordera.cat podreu trobar les bases del concurs.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES