IniciNoticiesEntitatsL’esplai El Garbell obre inscripcions per un curs de premonitor o premonitora...

L’esplai El Garbell obre inscripcions per un curs de premonitor o premonitora de lleure

Fins al 3 de maig, està obert el període de preinscripció.

L’esplai el Garbell publica una novetat per aquest estiu 2024. L’any 2020 l’entitat va crear un casal d’estiu autogestionat. La resposta ha sigut positiva i any rere any el volum d’inscripcions ha anat augmentat.

Aquest any el Garbell ofereix per primera vegada, una proposta de lleure educatiu pel jovent del municipi: un curs per obtenir la titulació de premonitor o premonitora de lleure!. Addicionalment, s’assolirà un certificat de formació de manipulació d’aliments. La membre del Garbell, Mayra Di Giorgi explica que el curs era una demanda dels usuaris de l’esplai.

Curs premonitor 1

“volem apropar el lleure al jovent de Tordera”

El curs està destinat a aquells joves nascuts entre l’any 2006 (si encara no té els 18), 2007 i 2008.Tindrà una durada de 3 setmanes, des de l’1 al 19 de juliol. L’horari és 10 a 13h i es durà a terme al municipi de Tordera. Els i les joves, acompanyades de les persones formadores, compartiran un estiu ple d’experiències, aventures i coneixements del món del lleure educatiu, obrint així les portes pel món laboral. Di Giorgi recorda els objectius del curs.

Curs premonitor 2

Fins al 3 de maig, està obert el període de preinscripció. Per poder preinscriure’t, s’ha d’escanejar el codi QR del cartell i accedir a la carpeta del curs de premonis. Allà hi ha l’explicació del curs i el formulari de preinscripció. També es pot accedir a la carpeta, a partir de l’enllaç que hi ha a la descripció del compte d’Instagram @estiuambelgarbell.

El 4 de maig és el dia d’inscripcions a l’Emili Vendrell de Tordera, en horari de matí i tarda.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb l’entitat a partir de l’Instagram @estiuambelgarbell o el correu electrònic estiuambelgarbell@gmail.com

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES