IniciApp53 ingressats per covid als centres de la Corporació de Salut Maresme...

53 ingressats per covid als centres de la Corporació de Salut Maresme i la Selva

La Corporació de Salut Maresme i la Selva ha notificat 53 ingressats per covid 19 als seus centres hospitalaris. En total, són 12 menys que dilluns 2 d’agost. Actualment hi ha 30 persones a l’Hospital de Calella i 23 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (02/08), a l’Hospital de Calella s’han registrat 19 ingressos i s’han comptabilitzat 20 altes, 3 de les quals són pacients que ja s’han negativitzat, però continuen ingressats al centre.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (02/08), s’han registrat 11 ingressos i 21 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altre centre, i 1 és un pacient que ja s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre. També s’ha comptabilitzat 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 559 punts i l’RT és del 0,67.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 6 persones.

La Coproració demana rebaixar la interacció social així com mantenir les mesures de seguretat. 

ÚLTIMES NOTÍCIES