IniciAppLa Festa Major de Sant Daniel concentra les activitats durant aquest dissabte

La Festa Major de Sant Daniel concentra les activitats durant aquest dissabte

L’any passat, a causa de les restriccions per la COVID-19, es va anul·lar la Festa Major de Sant Daniel. Un any després es podrà celebrar aquesta festivitat torderenca el proper dissabte 7 d’agost. Totes les activitats es faran amb restriccions i les places seran limitades tant al matí com a la nit. El president de l’associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel, Jesús Saltó, detalla quines activitats es realitzaran al matí

salto sant daniel 1

La Festa Major començarà, tal com ha dit el seu president, a les 10 del matí amb el concurs de dòmino per adults i el de dibuix, per qualsevol edat. Seguidament, a les 11 es farà un taller creatiu sensorial per nens de 7 a 12 anys. Es poden inscriure un màxim de 20 nens a través del telèfon de l’Associació. A la tarda es faran activitats d’aigua amb un tobogan i un lliscador, tal com explica Jesus Saltó:

salto sant daniel 2

A la Festa Major d’enguany no hi haurà sopar popular ni ball. Tot i això, s’ha organitzat un concert de música indie a les 21:00h de la nit i, posteriorment, a les 22:00h, un concert de rumba. Els dos actes musicals tenen una capacitat per a 200 persones. Durant tota la Festa Major es farà un control escrit de les persones que entrin i surtin per si hi hagués algun contagi.

ÚLTIMES NOTÍCIES