Tordera estrena una nova instal·lació artística de la pintora local Natàlia Ruiz


Tordera disposa aquesta setmana d’una nova instal·lació artística a peu de carrer. Es tracta de les reproduccions de l’obra de l’artista local Natàlia Ruiz i que s’han instal·lat al carrer Mes, al mur de Can Comaleras.

L’obra consta de quatre reproduccions impreses sobre forex amb paisatges florals i kokeshis (nines japoneses).

Aquests quadres són una mostra de la línia estètica amb aires infantils i naïfs que l’artista reprodueix en gran part de la seva obra. Ho explica la mateixa Natàlia Ruiz.

Natàlia pintures

La torderenca Natàlia Ruiz ha exposat la seva obra de manera individual i col·lectiva arreu del territori català, espanyol i també en diverses ciutats d’Europa i del Japó. 

Amb aquesta iniciativa i les que es preparen per als propers anys en aquest sentit, el govern municipal segueix apostant perquè la cultura formi part dels espais comuns, perquè es pugui compartir i seguir creant un patrimoni cultural propi, que formi part del paisatge urbà que ens interpel·li amb naturalitat i que doni valor a iniciatives artístiques locals.