IniciAppL’escola Vedruna Tordera s’afegeix a la recollida de firmes contra la nova...

L’escola Vedruna Tordera s’afegeix a la recollida de firmes contra la nova llei d’educació

L’Escola Vedruna Tordera ha començat una recollida de firmes en contra de la reforma de la llei orgànica d’educació (LOMLOE) impulsada pel govern espanyol.

Sota el lema ‘Més plurals, més lliures, més iguals’, en els darrers dies s’ha posat en marxa una campanya arreu de l’Estat per mostrar la preocupació que es té des de l’escola concertada amb tot el que pot implicar l’aprovació d’aquesta llei. Les propostes que contempla la futura Llei Orgànica de Millora de la Llei Orgànica d’Educació (LOMLOE) suposen una clara reducció progressiva del model d’educació concertada i són un clar atac a la pluralitat del sistema educatiu. El director de l’escola Vedruna Tordera, Àngel Vallicrosa, avisa que la llei intenta eliminar la demanda social.

vallicrosa llei educacio 1

Vallicrosa afegeix que una de les principals mesures que contempla aquesta llei és el fet que serà l’Administració qui s’encarregarà de distribuir als infants als centres. Garantint així una plena ocupació a l’escola pública. Tot i que des del Govern Espanyol encaren aquest punt com a una lluita per la igualtat de condicions i la igualtat en l’educació per a tots els infants, aquest xoca directament amb altres drets fonamentals. Vallicrosa respon a aquest fet assegurant que es vulnera els Drets als Infants.

vallicrosa llei educacio 2

Per a firmar en contra de la llei cal entrar a la web  https://masplurales.es/#firmarmanifiesto.

ÚLTIMES NOTÍCIES