IniciAppLa Regidoria de Festes prepara l'arribada dels Reis Mags d'Orient a Tordera...

La Regidoria de Festes prepara l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Tordera amb noves propostes d’acord amb les restriccions per la COVID19

La Regidoria de Festes conjuntament amb la Comissió de Festes i diverses entitats i col·lectius locals estan enllestint l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a  Tordera, que com cada any vindran acompanyats dels seus ajudants i missatgers reials. Els Reis han fet saber que venen preparats i coneixen les noves mesures de seguretat que s’apliquen al municipi i arreu del territori català. 

Per aquest motiu, des de Tordera s’està treballant coordinament per tal de poder aconseguir una bona proposta que, d’una banda, garanteixi la seguretat de tothom,  també respecti les mesures de contenció de la COVID19 i que per altra banda, mantingui la màgia d’aquests dies tant especials entre el públic més petit. 

La Regidoria ha començat a treballar ja en una proposta que permetrà que les nenes i els nens puguin visitar el campament reial el dia 5 de gener. També, durant els dies previs a l’arribada dels Reis, els més petits de la casa podran dur la carta a les diferents bústies reials que hi haurà distribuïdes arreu del municipi. Evidentment, els reis mags vindran i portaran regals, però no podran fer-ho com sempre. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

Alcalde reis

L’arribada dels Reis d’Orient a Tordera es detallarà properament i s’organitza d’acord ambe la normativa que recomana Protecció Civil i el PROCICAT per aquest tipus d’esdeveniments.

ÚLTIMES NOTÍCIES