IniciAppRàdio Tordera retransmetrà els actes de Festival de Festa Major per Youtube...

Ràdio Tordera retransmetrà els actes de Festival de Festa Major per Youtube i la 107.1FM

El Festival de Festa major estarà marcat per les estrictes mesures de seguretat per evitar possibles contagis, seguint així la normativa directriu de Sanitat. És per això que tots els actes comptaran amb control sanitari prenent la temperatura i recollint les dades dels usuaris. A més, l’aforament serà limitat i mantenint la distància de seguretat.

Per aquest motiu, des de Ràdio Tordera es prepara la retransmissió en directe de molts dels actes per tal que tothom el pugui gaudir d’una forma o altra. Si la gent prefereix evitar el contacte social i assistir als actes, els podrà gaudir a través de les ones radiofòniques en una programació especial de Festa Major.

En directe per la 107.1FM se seguirà les havaneres i la representació de pubillatge el primer dia del Festival. De cares a diumenge, el pregó de festes amb les protagonistes de la nit en directe per la ràdio. Dilluns 24 d’agost, es retransmetrà el concert a les 17:30h de la tarda de l’orquestra Montgrins i, l’endemà, el concert a la mateixa hora de l’Orquestra Rosaleda.

Com a novetat, aquest any es retransmetran en directe pel canal de Youtube de Ràdio Tordera (Ràdio Tordera a Youtube) la majoria d’actes del Parc Prudenci Bertrana per poder gaudir-los en directe i des d’on es vulgui. Entre els actes es podran veure el concert de la Tresca i la Verdesca (familiar), la cofnerència d’història, les havaneres l’espectacle de foc, el concert de Diego Cortés i la Marion Harper, el pregó, i l’orquestra Montgrins i la Rosaleda.

Des de l’emissora estem pendents de la confirmació per a poder emetre en directe els actes de famosos com en Peyu, Fel Faixedas o la Suu.

ÚLTIMES NOTÍCIES