IniciAppLa Corporació de Salut Maresme i la Selva participa a un assaig...

La Corporació de Salut Maresme i la Selva participa a un assaig clínic sobre els tractaments contra la COVID-19

Els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Hospital de Blanes i Hospital de Calella, participen en l’assaig clínic internacional. El ‘Solidarity’, segons s’ha explicat en un comunicat, és un assaig clínic sobre tractaments contra la Covid-19, promogut per l’Organització Mundial de la Salut i que té l’objectiu trobar un tractament eficaç contra aquesta malaltia.

Hi participen centres hospitalaris de més de 100 països, quatre d’ells de Catalunya, entre els quals hi ha l’Hospital de Calella i l’Hospital de Blanes. El Doctor Óscar del Río, metge adjunt de Medicina Interna de l’Hospital de Calella i un dels investigadors clínics de l’assaig, en detalla l’objectiu.

solidarity 1

‘Solidarity’ compara opcions de tractament per avaluar l’eficàcia de cadascun d’ells enfront de la Covid-19. Hi poden participar pacients amb Covid-19, majors de 18 anys i ingressats en algun dels hospitals adscrits a l’estudi. El doctor del Río explica en quin moment es troba l’estudi.

solidarity 2

L’estudi ja s’ha posat en marxa als Hospitals de Blanes i Calella amb la participació dels primers pacients, als quals s’aniran sumant d’altres en funció del número d’ingressats per Covid-19. Els investigadors clínics són el Dr. Artur Juan i el Dr. Óscar del Río, de l’Hospital de Calella, i la Dra. Eva Armero i la Dra. Àngels Garcia, de l’Hospital de Blanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES