IniciAppL’Ajuntament aposta per la “decoració de balcons” com a una de les...

L’Ajuntament aposta per la “decoració de balcons” com a una de les possibles activitats per la Festa Major

Si la situació sanitària ho permet, Tordera comptarà un any més amb diferents activitats durant la Festa Major del municipi. Des de l’ajuntament s’ha començat a presentar algunes propostes que inevitablement es veuen influenciades per la pandèmia. Una de les darreres activitats que des del govern municipal s’ha volgut proposar per a la festa d’enguany ha estat la “decoració de balcons”. Escoltem el regidor d’ensenyament, esports i festes, Pau Megias.

Balcons 1

Una altra proposta per a la Festa Major és la creació d’un mural fet per professionals que serveixi per recordar la situació excepcional que el món està vivint i, especialment, serveixi per agrair al personal d’emergència les tasques que han estat fent durant aquests mesos i que encara continuen duent a terme. Escoltem el regidor Pau Megias.

Balcons 2

La situació sanitària marcarà la Festa Major d’enguany, però la intenció des de l’ajuntament és poder realitzar algunes activitats, tot i que siguin simbòliques, perquè els ciutadans puguin recordar que estan en Festa Major. El regidor d’ensenyament, esports i festes, Pau Megias, ho explica.

Balcons 3

La realització de totes aquestes activitats pensades per a la Festa Major dependrà de l’evolució de la pandèmia durant el mes d’agost.

ÚLTIMES NOTÍCIES