IniciAppLa Comunitat Islàmica de Tordera fa una segona donació de mascaretes

La Comunitat Islàmica de Tordera fa una segona donació de mascaretes

La Comunitat Islàmica de Tordera segueix en plena implicació amb la prevenció del coronavirus a Tordera. Coincidint amb el dia en què es flexibilitzen les mesures de confinament i es marquen unes franges horàries per poder sortir al carrer, s’ha fet una segona entrega de prop de 300 mascaretes. L’entrega s’ha efectuat aquest matí de dissabte al cos de la Policia Local de Tordera.

Aquesta acció totalment altruista va sorgir del propi sentiment col·lectiu de la comunitat musulmana. Segons va afirmar el vicepresident de la Comunitat islàmica de Tordera, Rachid Essanhaji,  “aquesta epidèmia ens uneix a tots”, sense distingir creences religioses o nacionalitats.

Les mascaretes han estat cosides a mà pels voluntaris de la comunitat amb tot el material que han aconseguit recaptar. Principalment un 60% de la donació són mascaretes de cotó, mentre que la resta són de polièster. La Policia Local de Tordera ha rebut amb molta gratitud aquesta segona donació per part de la Comunitat Islàmica que, de la mateixa forma que altres entitats, s’han solidaritzat amb la causa i han aportat el seu granet de sorra per millorar la protecció sanitària. Les mascaretes les repartirà la Policia Local.

ÚLTIMES NOTÍCIES