IniciNoticiesSocietatS’obren les inscripcions pel Casal d’Estiu Municipal

S’obren les inscripcions pel Casal d’Estiu Municipal

Es podran presentar sol·licituds fins al 17 de maig i es prioritzaran les inscripcions telemàtiques

Les inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal que ofereix l’Ajuntament s’obren avui. Es podran presentar sol·licituds fins al 17 de maig i es prioritzaran les inscripcions telemàtiques, a través d’una instància genèrica i tota la documentació corresponent. S’haurà de fer a través de la seu electrònica del consistori, que posarà un enllaç a disposició a la seva pàgina web per dur a terme els tràmits. Amb relació a les inscripcions presencials, en aquestes dates coincideixen les beques menjador, les sol·licituds d’ajuts al lloguer i els casals. L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, admet que tot i que la tendència sigui fer la inscripció en línia, la coincidència de tràmits pot provocar retards en l’administració.

Elisabet casal

“Amb les puntes de sol·licituds de beques poden haver-hi retards”

El Casal d’Estiu Municipal està adreçat als infants empadronats a Tordera i que hagin nascut entre el 2012 i el 2020. Es farà a l’Escola Ignasi Iglesias, serà del 25 de juny al 2 d’agost (6 setmanes) i hi haurà dos torns, el de matí (de 9:00h a 13:00h) i l’intensiu (de 9:00h a 15:00h). Per aquest últim es requerirà carmanyola, que anirà a càrrec de la família.

Per un infant, el preu setmanal seran 30 euros i 28 euros si hi ha dos germans/es o més (cada un/una). En cas d’agafar la quota intensiva, el preu és de 45 euros per un infant i 43 euros per dos germans/es o més. Enguany, també hi haurà servei d’acollida de 8:00h a 9:00h per 5 euros a la setmana i infant. A través d’un link, l’Ajuntament adjunta totes les propostes formatives de casal d’estiu del municipi per aquest 2024, tant els que són públics com els privats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.