IniciNoticiesRegidoriesEs treballa per visibilitzar el maltractament a la gent gran

Es treballa per visibilitzar el maltractament a la gent gran

Tordera es vol sumar a una iniciativa comarcal a través d’un servei exclusiu i una caminada

L’Ajuntament de Tordera està lluitant per visibilitzar el maltractament a la gent gran. El consistori es vol sumar a una iniciativa comarcal a través d’un servei exclusiu i una caminada organitzada el 15 de juny, on es reivindicarà aquest important problema social. La regidora d’Atenció Social, Toñi García, assegura que per fer front a aquesta xacra cal fer-la visible.

Toñi maltractament

“Perquè el maltractament acabi sempre s’ha de fer consciència i veure que sí que existeix”

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) afirma sobre la gent gran que “la seva vulnerabilitat, moltes vegades associada a l’edat avançada, la solitud i la dependència física o emocional fa que es trobin en situacions tot sovint no desitjades”. Des de la mateixa administració, s’ha impulsat una assistència en la qual poden actuar professionals dels serveis socials bàsics de la comarca sumats als de Salut, Mossos, Jutjats i tercer sector (residències de gent gran, empreses del Servei d’Atenció Domiciliària, Creu Roja), amb un cost gratuït per la persona gran que necessiti rebre l’ajuda. Tordera també té professionals socials adherits a aquest servei.

El dia 15 de juny, coincidint amb el Dia Mundial per a la Presa de consciència sobre l’abús i el Maltractament a les persones grans, Tordera i altres pobles del Maresme organitzaran una caminada encapçalada amb el hashtag #PROU.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.