IniciNoticiesPolíticaEl candidat de Junts+ Carles Puigdemont aposta per reiniciar les obres de...

El candidat de Junts+ Carles Puigdemont aposta per reiniciar les obres de perllongament de l’autopista C-32 entre Tordera i Lloret aquesta legislatura

Puigdemont assegura que cal un govern que “no amagui el cap sota l’ala” en temes com la multireincidència i les ocupacions.

El candidat de Junts + Puigdemont per Catalunya a les properes eleccions catalanes del 12 de maig, Carles Puigdemont, va contestar les preguntes de diferents emissores locals del Maresme. Ràdio Tordera va desplaçar-se fins a Argelers (França) per realitzar l’entrevista conjunta amb Ràdio Cabrera, Ràdio Pineda, Ràdio Arenys i Vilassar Ràdio. Puigdemont aposta per la perllongació de l’autopista del Maresme, entre Tordera i Lloret. Segons el candidat “és una obra pendent de fa molt de temps” i considera que s’hauria d’acabar en aquesta legislatura.

Puigdemont C-32

“el perllogament de la C-32 és una necessitat de país”

Puigdemont assegura que cal un govern que “no amagui el cap sota l’ala” en temes com la multireincidència i les ocupacions. També aposta per donar més eines als Mossos.

Puigdemont seguretat

Preguntat per Rodalies, el candidat reclama solucions i creu que aquesta només podran arribar si es fa des de Catalunya.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.