IniciNoticiesTecnologiaL’Ajuntament incorporarà una app per fer tràmits a l’administració amb el mòbil

L’Ajuntament incorporarà una app per fer tràmits a l’administració amb el mòbil

Des del consistori asseguren que es tractarà d’una eina per facilitar la relació de l’ajuntament amb el ciutadà simplificant les gestions

L’Ajuntament de Tordera incorporarà una aplicació per fer tràmits amb l’administració a través del telèfon mòbil. Des del consistori asseguren que es tractarà d’una eina per facilitar la relació de l’ajuntament amb el ciutadà, i l’objectiu és simplificar les gestions i fer-les més de manera més àgil. El regidor de Tecnologies de la Informació i Comunicació, Rafa Delgado, destaca que l’app serveix per orientar millor la persona.

Delgado APP

“És una aplicació que et va guiant durant tot el procés”

Segons Delgado ja està testada i està funcionant a altres zones. En aquest moment, els tècnics de l’ajuntament estan treballant per fer-la encaixar dins dels sistemes i el regidor assegura que “molt aviat” estarà a disposició. El polític socialista emfatitza que el consistori s’ha d’anar reinventant a escala tecnològica per ajudar els torderencs.

Delgado ciutadans

Amb relació a les persones que els és més complicat l’accés a internet, l’ajuntament té previst incorporar treballadors i un punt d’atenció per tal de pal·liar la bretxa digital oferint un servei personalitzat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.