IniciAppEl CFTordera sap tenir paciència per poder aconseguir la tercera victòria consecutiva...

El CFTordera sap tenir paciència per poder aconseguir la tercera victòria consecutiva de la temporada

Després de tres jornades disputades, el primer equip del CFTordera de la tercera catalana grup 16, continua invicte a la categoria gràcies a l’últim triomf sumat aquest dissabte al municipal d’esports. Els grocs i vermells no ho van tenir gens fàcil davant un Aro que pressionava amb una sortida de la pilota molt alta. Una primera part on els visitants van tenir les millors ocasions, a la represa, l’equip de Pai ja va millorar la seva versió però la recompensa no va arribar fins al minut 80 gràcies a un contraatac ràpid del Tordera amb una passada llarga en profunditat per “Mame” que va saber executar i definir un 1×1 davant el porter. L’enfrontament va acabar amb parell d’ocasions de gol més pels locals però el marcador ja no es va moure. Una arrencada molt positiva del CFTordera que li permet una setmana més establir-se amb posicions capdavanteres de la classificació.

La propera setmana l’equip torderenc visitarà Celrà dissabte a les 16:30h.