La Plaça de l’Església torna a quedar-se petita per la celebració dels IV Premis #Esporttorderenc


Aquest passat divendres les escales de l’església parroquial van tornar-se a convertir amb l’escenari dels premis #Esporttorderenc. Més de 250 persones entre esportistes, familiars, acompanyants i oients de la ràdio van estar atents i expectants al descobriment dels diferents veredictes pels afortunats premiats de les diverses categories. El jurat, format per en Manel Molina (membre de l’equip d’esports de la ràdio), Xavi Manresa (director de l’Escola Brianxa, professor d’Educació Física), David Fernández (professor d’Educació Física de Vedruna Tordera), Carme López (tècnica de l’Ajuntament de Tordera) van decidir que els premiats de les 5 categories havien de ser els següents:

  • Premi millor equip base de la temporada: Fem-12 del Club Patí Tordera
  • Premi Tordera Somriu amb l’Esport val econòmic de 200€ per material esportiu: Memorial Josep Barceló CFTordera
  • Premi entrenador/a de la temporada: Joan de la Torre Club Judo Tordera
  • Premi millor esportista de la temporada: Lídia Magro i Nerea Méndezjugadores del primer equip del CEEB Tordera
  • Premi millor equip de la temporada: Grup xou junior del Club Patinatge Artístic Tordera
  • Premi honorífic de Ràdio Tordera: Club d’Escacs Tordera

En Joan Martin cap d’esports de Ràdio Tordera i coordinador d’aquest esdeveniment destacava novament el suport rebut per part de les entitats esportives i gent del municipi per fer possible la gala de l’esport.

Martin premis

Els guardons de divendres van ser presentats pels membres del Show dels Esports i l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia acompanyat per diversos regidors del Consistori van fer l’entrega dels trofeus als premiats.