IniciAppEl PSC proposa crear un viver d’empreses per incentivar la creació de...

El PSC proposa crear un viver d’empreses per incentivar la creació de llocs de treball

El PSC de Tordera va fer campanya aquest dissabte a Sant Pere. L’acte s’havia de celebrar en el parc de Sant Pere, però la pluja va obligar a realitzar la trobada al bar-restaurant Danus. Els socialistes van posar de relleu la necessitat de crear més llocs de treball, i per això proposen la creació d’un viver d’empreses, on aquestes puguin desenvolupar el seu projecte laboral. Ho deia el cap de llista, Rafa Delgado.

St pere psc 1

El PSC insisteix en fer una campanya en positiu. La número 2 de la candidatura, Toñi Garcia va ressaltar en la necessitat d’ajudar i potenciar la borsa de lloguer a Tordera.

St pere psc 2

Dues cares noves i joves de la llista, Jeni Jansa (número 3) i Abraham Galera (número 4) ens explicaven la proposta de crear un centre de dia i millorar les infraestructures esportives del municipi.

St pere psc 3

Els socialistes torderencs es mostren contents per l’acollida que tenen les seves propostes entre la ciutadania i volen continuar aquest darrers dies de campanya per acabar de fer arribar els seu programa electoral.

ÚLTIMES NOTÍCIES