IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé commemora aquest any el 20è aniversari

El Teatre Clavé commemora aquest any el 20è aniversari

Aquest 2019 el Teatre Clavé celebra el seu 20è aniversari. El director durant aquest període ha sigut Josep Navarro, que ha pogut veure els canvis que ha fet evolucionar el Teatre Clavé durant aquestes dues dècades. Navarro afirma que el Teatre actualment està incorporat fermament al municipi gràcies a la interacció del centre cultural amb la població.

Navarro 20 anys 1

Josep Navarro explica que el centre ha estat sempre relacionat amb els canvis que han anat passant en tots els aspectes, tecnològic, social, econòmic…

Navarro 20 anys 2

La crisi ha canviat la manera de fer del Clavé però des del teatre es destaca especialment la revolució tecnològica. Principalment, les noves tecnologies han canviat la manera de consumir art i també han fet que els gustos de la població hagin canviat molt ràpidament.

El director del Teatre Clavé Josep Navarro explica l’objectiu principal que s’han marcat per aquesta nova etapa.

Navarro 20 anys 3

Durant el mes d’abril, celebrant el 20è aniversari del Teatre Clavé, es tornarà a portar a l’escenari l’espectacle SEQÜÈNCIA MMP. Es tracta d’un espectacle amb segell propi que es va estrenar el novembre de l’any passat, coincidint amb el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol.

La nova programació del Teatre Clavé Gener-Maig s’acaba d’estrenar i es posarà punt final el 5 de maig.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES