IniciNoticiesCulturaObre una exposició de pintura i ceràmica de l’artista torderenca Natàlia Ruiz...

Obre una exposició de pintura i ceràmica de l’artista torderenca Natàlia Ruiz Llopart

La biblioteca de Tordera ha inaugurat aquesta setmana l’exposició de pintura i ceràmica de l’artista Natàlia Ruiz Llopart. Nascuda a Tordera, l’autora ens presenta paisatges onírics, boscos inventats i entorns surrealistes.

La pintura de la Natàlia és colorista i alegre, influenciada pel postimpressionisme i el fauvisme. Molts dels seus quadres evoquen una natura salvatge que recorda els tons frescos que apareixen després de la pluja. S’inspira admirant i contemplant la transformació de la natura durant les quatre estacions; un conjunt que ens transporta a un món imaginari on es barregen els jardins i els boscos. Amb la ceràmica, és autodidacta, des de ben petita ja li agradava jugar amb fang i experimentar. Les seves creacions són fetes sense torn, totalment manuals com es feien antigament. Són peces úniques i estan inspirades en la seva pintura, deixant-se portar per la imaginació. 

La seva obra ha estat exposada a França, Holanda i Japó ( Museus de Tokio, Kyoto i Hiroshima). Algunes pintures pertanyen a col·leccions privades a Wyoming (EEUU).  L’exposició ara es podrà visitar a la Biblioteca de Tordera fins al 31 de gener, en l’horari habitual de l’equipament.

ÚLTIMES NOTÍCIES